torstai 4. huhtikuuta 2013

Kevään tapahtumia ja aikataulua

15.4 Maanantaina

Kausityöntekijät aloittavat työt hautausmaalla. Hautausmaan kevätsiivous alkaa ja kynttilät sekä havut kerätään haudoilta pois.

Lisäys 21.4.2013: Talvi se sitten päätti odottamatta kestää hieman pidempään, kun hautaustoimessa ainakaan oltiin suunniteltu. Talvisiivous on päässyt lykkääntymään molemmilla hautausmailla, mutta motivoitunut työväki vakuutti, että vuosiaikataulussa pysytään.

Vastoin käymisiltä ei ole muutenkaan vältytty ja koneet lähtevät taas ikävioistansa kohti asianmukaista huoltamoa. Työkonetta odotellaan vielä ja ainakin ensi viikko on tiedossa vanhaan tapaan kottikärryjen kanssa tavarien viemistä.

25.4

Kirkkohautausmaalla järjestetään haravointitalkoot. Tule mukaan talkoisiin ja aloitetaan kesä yhteisellä hyvällä. Seurakunta tarjoaa työvälineet ja ruokailu kello 12:00 Seurakuntasalilla.

Viikko 20 13-19.5

Sankarihaudan hautakivet puhdistetaan seurakunnan toimesta. Samassa yhteydessä pestään myös Ilmari Wirkkalan suunnittelema sankariristi. Ristin tulee puhdistamaan Lempääläinen yritys Muistokivi M.Kaila Oy.

Kevättä odottaen :)

Petri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti