sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Talvi se sitten alkoikin

Huolenio oli näköjään turha ja kyllä se valkoinen talvi sieltä saapui sittenkin vaikkakin vähän ehkä myöhään. Maa on valkoisena ja eihän tässä voi kuin nauttia työstänsä, kun ulkona saa nauttia kauniista maisemasta ja ihmisten kohtaamisesta.

Mitä muistettavaa nyt talven varalle:

- Hautausmaiden kausi- ja kesätyöntekijöiden haku alkaa helmikuun alusta. Kiitos teille ahkerille ennakkoon hakemuksen lähettäneille, mutta tasapuolisuuden vuoksi hakukaavakkeet voidaan vastaanottaa vain virallisen hakuajan sisällä. Työpaikka ilmoitus julkaistaan alustavasti Lempäälän seurakunnan verkkosivuilla, Mol.fi verkkosivuilla, Oikotie.fi verkkosivuilla ja Lempäälän-Vesilahden Sanomissa.

- Hoitosopimus tarjoukset lähetetään suurempana eränä helmikuun puolessa välissä. Olkaa silti huoleti, hoitosopimustarjouksia lähetetään tarpeen mukaan kesälläkin. 

- Perennahoito on astunut voimaan 2014 vuoden alusta. Hoitosopimusten pituudesta ja hinnoista voi olla yhteydessä minuun numerosta 050-5443531 tai sähköpostitse petri.solja(at)evl.fi. Ja koskaan ei ole kiellettyä tulla käymään toimistolla tai nykästä hautausmaalla hihasta.

- Ja kuten aina hautausmaiden ylläpidosta toivotaan palautetta ympäri vuoden niin positiivista kuin negatiivistakin. Palautetta voi parhaiten lähettää soittamalla minulle numeroon 050-5443531 tai lähettämällä sähköpostia osoitteitiin petri.solja(at)evl.fi tai kirkkoherranvirasto.lempaala(at)evl.fi.

Tämän päivän nautin vuosilomapäivästäni, mutta ensi viikolla olen taas tavoiteltavissa uudelleen.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille toivottaen

Petri - Puutarhuri

Joku jätti yllätyksen työmaalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti