torstai 31. heinäkuuta 2014

Hullua hellettä

Heinäkuu on ollut hyvinkin lämpimimpiä työurani aikana näkemiäni kausia. Koko kesä on ollut hieman hullun myllyä säiden suhteen. 

Elokuussa hautausmaalla on huomattava työvoimapula. Tämän johdosta työ panostus menee hoitohautojen hoitamiseen ja nurmikonleikkuuseen. Lämpimät kelit myös vaativat töiden suurempaa tauotusta työturvallisuuden takaamiseksi. Muut työt hautausmaalla jäävät toissijaisiksi ja siirtyvät ensi vuodelle. Syksyn työkalenteri hoidetaan normaalisti edellisvuosien tapaan.

Puutarhurikin on saanut alta roikkuvia töitä pois päiväjärjestyksessä ja vaikka kesääkin on vielä hyivn jäljellä, niin alkaa ensi vuosi siintämään jo silmissä suunnitelmien varalta. 

Maljaköynnöksen ja lumihiutaleen yhdistelmä on ihastuttanut Pyhän Birgitan kirkolla kävijöitä kesän aikana. 

Sankarihautausmaa on ensiluokkaisessa kunnossansa. Jos omat ajatuksenintoteutuvat, niin toivon mukaan joskus entistä paremmassa.

Ja loppuum pieni muotoinen propagandakuvaus ja mainostus. Kuvassa komeamaksaruohoa vuoden ensimmäisiltä perennahoito haudoilta. Ei lainkaan hassumman näköinen kasvi eikö totta?Hyvää kesäisen elokuun jatkoa.
T: Petri - Puutarhuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti