sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Haeks duunii ?

Taas uudelleen tämä aika vuodesta. :)

HAUTAUSMAAN KAUSI- JA KESÄTYÖNTEKIJÄ

Lempäälän seurakunta hakee hautausmaille kausityöntekijöitä 4–6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin ja kesätyöntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin koulujen kesäloman aikana. 

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluvat hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Alan koulutus, aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä sekä kokemus traktorin ja työkoneiden käytöstä katsotaan eduksi. Kesätyöntekijän on oltava 16 vuotta täyttänyt. 

Kirjalliset hakemukset liitteineen lähetetään viimeistään 28. helmikuuta postitse osoitteeseen Lempäälän seurakunta, PL 40, 37501 Lempäälä tai sähköpostitse osoitteeseen petri.solja@evl.fi. Kuoreen tai otsikkokenttään merkintä ”Hautausmaan kausityöntekijä 2015” tai ”Hautausmaan kesätyöntekijä 2015”. 

Hakulomakkeita saa kirkkoherranvirastosta (os. Kirkkopolku 1). Työhakemuslomakkeen sähköinen versio löytyy seurakunnan nettisivuilla olevasta hakuilmoituksesta. 

Lisätietoja: seurakuntapuutarhuri Petri Solja, p. 050 544 3531, sähköposti: petri.solja@evl.fi tai talousjohtaja Aulikki Puntola, p. 050 544 3340. Eli  yt olis tarjolla loistava mahdollisuus kesälle päästä nauttimaan ulkotöistä, raittiista ilmasta, keskiverrosta esimiehestä ja hyvistä työkavereista. Tule ja hae tai jaa julkaisu sille kuka hakee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti