tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyä

Kolmen viikon lomat ovat takana ja nyt on puutarhurin aika palata takaisin työnteon ääreen.
Jälleen en turhaan kehu työntekijöitäni ja sijaistani. 

Kaikki on hoidettu erinomaisesti poissaollessa ja tästä on mitä parhain mahdollisuus jatkaa eteenpäin kohti kulman takana hyytävää talvea.
Kesäkukat on ylösnostettuna ja lehtipuhallusurakka alkamassa. Ensi viikolla odottaa havumetsä. Vaikkakin aurinko on aina parasta en tiedä mikä ilon aihe on hieman vilpoinen syksyinen aamu hautausmaalla. Hieman hämärää aurinko nousemassa ja värit nousevat aamu auringossa täyteen kirkkauteensa. Siinä on on jotain arvokasta rauhallisuutta.

Seuraavan vuoden budjetti on laadittuna, mutta ei tämä vuosi vielä ohitse ole. On monta tilaisuutta, monta työpäivää, monta kasaa lehtiä kerättävänä, on monen monta tilaisuutta nauttia näistä kirpeistä aamu viileyksistä.

Näkymiä voidaan avata pensaita karsimalla ja alaoksia leikkaamalla. Kirkon vanhimpiin kuuluvia hautaakin saatiin esille.


Kirkon edustalla lumihiutaleet ja maljaköynnökset ovat mitä kauneimmassa kukassaSyksyn ihanuutta hautausmaalla ja väriloistoa. Nämä ovat hetkiä mitkä saavat minua rakastamaan työtäni ulkoilmassa puistoissa.

Petri - Puutarhuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti