keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

On tovi viime kirjoituksesta. Juhannuksen ajasta tuli kaikesta huolimatta jälleen kiireellinen kaikesta valmistelusta huolimatta, mutta siitä selvittiin kunnialla. Toimitetut kasvitaimet olivat jälleen korkealaatuisia. Tästä iso kiitos paikallisille taimistoille.

Rautayrtti ja Uuden Guinean Liisa antavat sankarihaudalle arvokkaan sinivalkoisen yleisilmeen


Kesä ja kukat. Mikä ihana yhdistelmä

Pappilassa hävitettiin myös jättiputkea ja oltiin kuulemassa ammattilaisen infotilaisuutta vieraslajeista. Koko hautaustoimi allekirjoitti yhtenäisen mielipiteen siitä, että meidän tulee sitoutua haitallisten vieraslajien hävittämiseen ja tämä aiheuttaa pari muutosta hautausmaiden yleisilmeessä.

Asianmukaiset suojavarusteet talkoisiin. Toki hieman keveämmilläkin suojavaatteilla pärjäisi.


Tätä kirjoittaessani vietän vuosilomaani ja nautin helteisestä säästä. Vaikka pidänkin työstäni niin perheeni on minulle kaikkeni ja aika lasteni kanssa on korvaamatonta. Minut tavoittaa seuraavan kerran työmaalta Heinäkuussa 8. päivä maanantaina. Lomani aikana seurakunnan suntio Krista Lindqvist toimii sijaisenani ja hoitaa työn vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

(Edit. Hautausmaan jätehuoltopäivä heinäkuussa on peruttu työkiireiden vuoksi. Ei kuitenkaan huolta :) päivittelen tietoa jätehuollosta blogisivuille töihin palattuani. )

Petri - Puutarhuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti