lauantai 13. heinäkuuta 2013

Loma ohi ja kohti uusia haasteita (ja seuraavia lomia)

Lomakausi 1. tuli vieteltyä rattoisasti perheen parissa. Nyt on viikko takana ankaraa työntekoa. Epäilin aluksi, minkämoiseen kaaokseen töihin paluu tapahtuu. Suureksi ilokseni huomasin, että sijaiseni oli hoitanut työn ensiluokkaisesti ja hautausmailla oltiin omatoimisesti laitettu kuntoon niin hautausmaata kuin yksittäisiä hautoja. Olisin voinut helposti jatkaa lomaani vielä parilla viikolla (sijainen ei ehkä olisi samaa mieltä asiasta).

Esimiehenä on hyvin palkitsevaa olla työympäristössä ja parantaa työntekijöiden työmukavuutta, kun työntekijäni antavat 100 % itsestään työlle jokaisena päivänä viikossa. Vielä kuitenkin palkitsevampaa on viedä kiitos-viesti hyvästä hoidosta työntekijöille, kun se kiitos palaute tulee hautausmaalla kävijöiltä.

Hiekkahaudat alkavat vuosien jälkeen vihertyä ja sammaloitua. Kuva vanhan kirkon hautausmaalta ja kuvan ottajana toiminut Päivi Urvanta.

Kausityöntekijät poistivat pintamaan ja laittavot pintaan uuden 8mm soran. Liuskekivien välit paikkailtiin sammalella siistin lopputuloksen takaamiseksi. Ei mielestäni todellakaan huonoa jälkeä. Kuvan ottanut Päivi Urvanta.

Allekirjoittanut poistuu nyt läheiselle leikkikentälle katsomaan pysyykö vielä mukana liukumäkeen kiipeämisessä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti