perjantai 23. joulukuuta 2016

Juhlapyhistä

Viime kerrasta on taasen hetki aikaa ja paljon on tapahtunu. Nyt ennen jouluaattoa kuitenkin vain keskitytään tapahtumiin.

Erityisammattimies aloitti seurakunnassa
12.12. Seurakunnan hautaustoimessa ja kiinteistötoimessa aloitti uusi työntekijä. Puistopuutarhuri Miia Mehtälä on kokenut jo hautausmaatyöntekijä Nokialta. Miian yhteystiedot päivittyvät seurakunnan verkkosivuille ja voitte ottaa yhteyttä myös Miiaan hautaustoimeen liittyvissä asioissa.


Pienoismuistolehdot perustetaan kirkkohautausmaalle

Kirkkovaltuusto on hyväksynyt pienoismuistolehtojen perustamisen kirkkohautausmaalle. Pienoismuistolehtoihin hautauksessa edellytyksenä on luterilaisen seurakunnan jäsenyss, mutta jäsenyyden pituudella tai asuinpaikkakunnalla ei ole merkitystä. Muutoin luovutuskriteerit hautapaikkojen osalta kirkkohautausmaalla pidetään ennallaan.

Kirkkohautausmaalla oikeus uuteen hautapaikkaan laajenee

Hautausmaan käyttöohjesääntöä on muutettu, että jatkossa yli 45 vvuoden seurakunnan jäsenyys katsotaan myös vainajan aviopuolison osalta. 

Hautaustoimen hinnat korottuvat

Hautaustoimen hinnan korottuvat. Taustalla on vuoden 2012 lakiuudistus ja kirkkohallituksen antamat suositukset. Hautainhoidonhinnat pysyvät ennallansa.

Tällä kertaa lyhyt on kaunista. Ennen vuoden vaihdetta kirjoituksia ei blogiin tällä kertaa tule vaan seuraavan kerran luettavaa on tammikuussa.

Lempäälän seurakunnan hautaustoimi kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua, sekä hyvää uutta vuotta. 

"Kaikki on niin hiljaa mun ympärilläin, kaikki on niin hellää ja hyvää. Kukat suuret mun aukeevat sydämessäin ja tuoksuvat rauhaa syvää."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti