lauantai 14. tammikuuta 2017

Tulisiks duuniin ?

Hei

Taas on se aika vuodesta. Hautausmaan työntekijöiden rekrytointi on alkanut ja jatkuu aina helmikuun loppuun saakka.

Muutama huomio ja vinkki työnhakijoille.
- Jos haluat varmistuksen että sähköposti hakemus on saapunut perille, ota sähköpostista käyttöön lukukuittaus ominaisuus. Tuolloin vastaanottaja kuittaa sähköpostin luetuksi ja tieto toimitetaan hakemuksen lähettäjälle.
- Posti hakemuksia emme kuittaa saapuneiksi lähettäjille. Ota yhteyttä jos halut tietää hakemuksen perille saapumisesta.
- Valituille ja ei-valituille ilmoitetaan sähköpostitse tai kirjeitse ilmoitettuun kotiosoitteeseenLempäälän seurakunta hakee hautausmaille kausityöntekijöitä 4-6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin ja kesätyöntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin koulujen kesäloman aikana.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluvat hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Alan koulutus, aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä ja työkoneiden katsotaan eduksi.
Lempäälän seurakunta hakee kaksi kausityöntekijää vastaamaan hautausmaa-alueiden nurmikoiden leikkaamisesta ja hautapaikkojen peruskunnostamisesta. Alan koulutus, aikaisempi työkokemus ja kokemus työkoneiden käytöstä katsotaan eduksi.
Kesätyöntekijän on oltava täyttänyt 16 vuotta.

Kirjalliset hakemukset lähetetään postitse viimeistään 24. helmikuuta osoitteeseen Lempäälän seurakunta, PL 40, 37501 Lempäälä. Kuoreen merkintä ”Hautausmaan kausityöntekijä 2017” tai ”Hautausmaan kesätyöntekijä 2017”. Hakemuksia saa lähettää myös sähköisesti liitteineen osoitteeseen petri.solja@evl.fi.

Hakulomakkeita saa kirkkoherranvirastosta (os. Kirkkopolku 1) tai tulostamalla lomakkeen seurakunnan internetsivuilta. Hakemus voi olla myös vapaamuotoinen. Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee tulla ilmi työn tekijän mahdollinen työssäoloaika.

Lisätietoja antavat:
seurakuntapuutarhuri Petri Solja p. 050 544 3531
talousjohtaja Heidi Pirttijoki p. 050 544 3340
erityisammattimies Miia Mehtälä p. 0408049180

Hakemukset löytyvät osoitteesta http://www.lempaalanseurakunta.fi/?x20017=2522246


Petri - Puutarhuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti